Sehrince Ortaokulu


Vizyon: Uluslararası standartlarda,bilimsel düşünen, demokratik ortamlar sağlayan, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalarak akademik ve sosyal yönden en iyi şekilde yetiştirdiği “meşale”lerle sadece ŞANLIURFA´nın değil ülkemizin; hatta dünyanın geleceğini aydınlatabilecek, topluma model olabilecek, tüm dünyada ve ülkemizde örnek alınan bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Ulu Önder Atatürk’ün ilkeleri doğrultusunda ve devrimlerinin ışığında evrensel ve ulusal sorunlara karşı sorumluluk duyabilen, geleceğin lider kadroları içinde yer alabilecek, demokratik ve laik Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkan, çağın getirdiği gelişim ve değişimlere ayak uydurabilen, ana dilinin yanı sıra en az bir yabancı dili etkin olarak kullanabilen, spora ve sanata ilgili, kültürler arası kavrayışa sahip, araştıran,üreten, hem sosyal hem akademik yönden nitelikli öğrenciler yetiştirerek onları yüksek öğrenime hazır hale getirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08:30-14:50
Isınma: KALORİFER
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0531 401 78 39

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://sehrinceoo.meb.k12.tr

Adres - SEHRİNCE MAHALLESİ/HARRAN/ŞANLIURFA

Öğretmen :11
Öğrenci :901
Derslik :2
Kütüphane Kitap Sayısı :118
Öğretim Şekli :TAM GÜN-NORMAL EĞİTİM TAŞIMALI EĞİTİM YAPILIYOR

Yerleşim Yeri - SEHRİNCE MAHALLESİ/HARRAN/ŞANLIURFA

Adres - SEHRİNCE MAHALLESİ/HARRAN/ŞANLIURFA

Ulaşım ANAYOLA 2 KM OLDUĞU İÇİN GÜN İÇİNDE. HER 15 DAKİKAYA HARRAN-ŞANLIURFA ARASI MİNİBÜS ÇALIŞMAKTADIR.FAKAT HARRAN TARAFINDAN 2 KM VE URFA TARAFINDAN DA 4 KM TOPRAK YOLU VARDIR.Anayolla köy arasında herhangi bir ulaşım aracı yoktur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık ŞANLIURFA MERKEZE 40 KM HARRAN MERKEZE 8 KM DİR